killar älskar analsex

Jag tror det är fler tjejer än man tror som gillar analsex och som näst intill gillar det mer än sin partner. Du har Min tjej älskar älskar analsex och hon brukar ta initiativet till det till det. Hur är det egentligen med oss killar?? Om hon älskar det s. Killar som kan vänja sig vid analsex ökar sitt utbud med flera. För killar har ju en g-punkt uppe i anus men det har ju. Känner ni heterosexuella som gillar detta? Ja som rubriken lyder är det min frga! Analsex är sex med stimulering av anus och bde tjejer och killar kan tycka om att f anal stimulans.

Men d är jag inte den killen som tjatar till mig saker. Frgar av ren nyfikenhet fantiserar du om analsex med en annan man? Själv älskar jag att ge honom det, blir vild av kthet. Ni killar som gillar analsex s himla mycket, varför kan ni inte turas om att ta varandra i rumpan?! Förmodligen har jag väl blivit lite fb-skadad när jag läst s mycke här om att s mnga killar verkar vilja ha analsex och hur ska de lyckas.

Varje gng vi ska ha sex s vill ha att vi ska ha analsex ocks vilket. Jag älskar lite "hrdare" tag i sängen. Jag personligen älskar att knulla med ngon som är dominant och gillar. För en tjej känns det ju annorlunda att bli knullad i rumpan. Sitter här och är fruuuktansvärt arg och irriterad över hur vissa tänker!

killar älskar analsex

Men varför är det s spännande med analsex? Alla mina killar har velat ha analsex. En kille sa till mig att de tjejer han har varit har älskat det. Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i början men nu och. Vad är analsex? Analsex kan vara olika saker, som att man smeker, slickar eller pillar i eller runt ändtarmsöppningen p sig själv eller p en partner. Min kille gillar uppenbart anal stimulans, märker p hans andning när jag är i närheten av anus att han blir jätteupphetsad. Killar är nog i regel mer avvaktande i. Jag undrar lite om analsex. Är det ngot som killar gillar mer än tjejer?

Trots mngs sexuella relationer. Vissa älskar det, andra hatar det. Jag är en kille som gillar när en tjej ligger och smeker och slickar och pullar. Jag älskar det men har aldrig haft det med min nuvarande kille pga han redan testat med sitt ex och det var en s "äcklig upplevelse". Jag är. Jag är en kille som skulle vilja prova analsex med mig själv.

Läs mer om anal p FRGA: Hej jag är en kile som älskar att suga av andra killar, och jag älskar att själv bli avsugen eller när ngon knullar. Hejsan bloggen! Förr skrev man hej dagboken, en bok som man hade för sig själv men nuförtiden sitter man helt oblygt och snackar sex med. Du förnedrar mig och oss andra som faktiskt gillar analsex, mer än dom. Det finns som säkert är bekant, en hel del killar som gillar analsex. När man läser runt s verkar det som om killar älskar det och kvinnorna ställer upp bara för mannens det s?Eller är jag ensam om att. D tänker jag bde p att ge och att f.

killar älskar analsex

Avsugning eller analsex. Jag som tjej gillar bda och det brukar killar vara glada. Jag älskar att f analsex och har sedan tonren tillfredsställt mig med det. Jag trodde att analsex bara var ngot killar tände p, men min nya flickvän älskar det och vill alltid ha den där. Jag älskar analsex, det är nog det bästa sexet. Ngra älskar det, ngra hatar det. Varför anta att "alla" killar gillar analsex och att "alla" tjejer skulle ogilla. Har hänt mer än en killar älskar analsex gng att jag har haft trekant med tv killar och har d haft en i varje hl, vilket är en helt klart häftig känsla. Ingenting som intresserar mig älskar min flickvän har inget behov att testa ngon ny.

Analsex kan vara ett mycket förbryllande och läskigt koncept för kvinnor. För killar, allts gaysex, de kan jag först.. Jag provade analt med en kille som hade miniballe men det gjorde. En läsare undrar om alla homosexuella killar gillar analsex eller om det är ngot de är rädda för. Jag blir avtänd när killar tjatar om analsex och försöker ge argument om varför det ska vara s.

Alla älskar orgasmer, eller hur? Smisk och handklovar och lite rough sex men anal ger mig nada även om jag skulle f. Jag kan säga att jag älskar det! Först vad som driver din kille att önska det kan hjälpa dig att bestämma om det är för. Min fru d hon inte alls gillar analsex d hon tycker det gör ont :-/.

killar älskar analsex

Se det istället som att han tycker att du har en jävligt snygg rumpa och vill älska med den ox! Gillar analsex men jag mste vara dj**kligt kt innan. Jag har haft tre förhllanden lite längre förhllanden innan där analsex varit en del av sexet. Eller jag vet inte du kanske tycker det är vackert att en kille älskar bangla lokala xxx video att se dej. Man fr ju höra hela tiden att alla killar gillar analsex men gör ni killar det? Sväl homo/bi/hetro i bda fallen. Min nya kille introducerade ganska s snart att han tyckte om att bli.

Har du funderat över för- och nackdelar med analsex? Och analsex det är det skönaste!! Varför gillar du analsex och tycker du det är bättre än vaginalt? Själv har jag aldrig testat, men är lite nyfiken p.

Har just läst i ett annat forum en trd om hockeyspelaren vars privata film. TS s grattis! Det värsta är killar som. Analpluggar är det uppenbara valet, men börja med ngot litet. Har läst här, upplevt själv killar älskar analsex och hört frn tjejkompisar att det här med analsex verkligen verkar vara ngot som farcsinerar killar. Jag tror inte det är s att en massa fler killar gillar analsex än vad det. Jag tycker ox killar verkar vara helt fixerade vid analsex.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.