gillar du analsex

Eller spruta stad hur mnga av er gör egentligen det? Dessutom blir jag väldigt avundsjuk d jag hör om killar med flickvänner som ber om analt. Själv provat och helt klart var det spännande. Har haft analsex med tv svenska tjejer, bda gngerna började det med. Hur VANLIGT är det egentligen att tjejer gillar analsex (enligt er subjektiva. Beror det p att man. Jag kan ju svara varför jag gillar det (som man) Dels är det mycket det.

Eftersom det varit en massa trdar om analsex s vore det kanske bra med en omröstning om kvinnor gillar det eller inte. Jag har haft analsex ett ftal gnger och av de gngerna kan jag bara minnas en som inte gjorde ont s jag ville hänga mig. Inlägg: 7 813. Min Fru ar val lite utav en kandis da hon just nu figurerar som min avatar, och jag kan bestamt forneka att hon gillar analsex. Själv har jag aldrig testat, men är lite nyfiken p. Jag har det ofta med min kille och gillar det verkligen.

Annars skulle pstendet och betoningen p gillar du analsex faktiskt. Har tom sagt till honom p skarpen när han "glömt" tvan. Varför ska du anta det? Därför att ngon som är emot analsex alldeles säkert är frigid, bara ligger för att f barn och d bara i missionären och. Eller, nagon gang ibland kanske, men oftast tycker hon det bara gor ont. Trots mngs sexuella relationer. Ofta har tjejer som gillar analsex tillbehör som analpluggar och.

gillar du analsex

Gillar nästan inga kvinnor analsex? Hej, jag tycker det gillar du analsex är sällan man hör det, men är det verkligen s sällsynt med hetrokillar som gillar att f analsex? Lärde mig analsex som nygift 18-ring men det tog kanske ett-tv r innan jag faktiskt. Han slickar mig gärna och ofta därbak, han älskar när jag sitter p honom och han är bunden se. Vi valde helt enkelt att frga tjejer. Nu ar jag inte tjej, men min flickvan gillar det inte. TS: Jag gillar analsex jättemycket.

Skrivs mkt om analsex och i alla filmer är det oftast analscener. Jag gillar inte att ha riktigt an*ls*x, allts att stoppa in den s det har vi INTE. Jag är ytterst tveksam till att det kan finnas kvinnor som verkligen njuter och gillar analsex (svida dom inte ställer upp för mannen). Alla gillar inte analsex. Den kvinna som ställde frgan gick inte i gng p det och kände sig pressad av sin partner. Det finns nog heterokillar som gillar analsex ocks.

Jag själv undra bla vilka ställningar kör ni med vid analsex? Jag älskar analsex, det är nog det bästa sexet. Det blir trkigt i längden i sexlivet. S min frga är finns det verkligen tjejer som gillar. Just för att jag gillar ju att ge min partner njutning.

gillar du analsex

Killen kan knulla en med alla tjejer? Jag är kille och gillar analsex Jag är tjej och gillar analsex Jag är kille och ogillar analsex jag är tjej och ogillar analsex jag är kille har aldrig. I romanen "Heroine" förekommer analsex som ett av alla tecken p att relationen Jag har aldrig träffat en tjej som sagt att hon gillar analsex. Jag vill veta era sikter om analsex! Har läst här, upplevt själv och hört frn tjejkompisar att det här med analsex verkligen verkar vara ngot som farcsinerar killar. Vilken stälning gillar du? Hur mnga har du haft? Tänkte att trden skulle vara bra för oss som gillar det och har frgor om det.

Jag är s häftig, kan spela kt, attraktiv genom att f in den analt" - Nej. Onekligen stort, men gillar hon ens analsex? För att jag gillar doften! Jag har varit tillsammans med min partner i 12 r och vi provade analsex för första gngen för en mnad sedan. Det tog lng tid innan jag fick mig en orgasm.

Var gr. Gillar absolut inte analsex och inga av mina väninnor heller. D tänker jag bde p att ge och att f. Mnga lter bli att använda kondom när de har samlag med en ny partner. Ni som gillar analsex, hur ofta händer det att ni utövar denna konst?

gillar du analsex

Ni som gillar analt, tjejer eller killar, en frga Killar: Njuter ni ocks av att bli tagna där bak själva, t ex med en dildo eller ett finger? Och analsex det är det skönaste!! Har du ngon aning om varför de av dina vänner som inte gillar analsex tycker s? Bara ha vaginalt el analt vad väljer du? Efter att länge ha varit tveksam till analsex och därför tidigare sagt nej varje gng min man föreslagit det eller antytt att han varit sugen p att. För den som är nyfiken p analsex kan det vara en bra id bangla lokala xxx video att utforska p egen hand. Elin Kling gillar att ta sig själv p tuttarna. Vi vill inte f ngra negativa kommentarer eller uttryck.

Jag är en kvinna som aldrig försttt vitsen alls med analsex. Komplettera. Jag tror inte det är s att en massa fler killar gillar analsex än vad det är tjejer som gör det. Analsex har blivit vanligare. Det visar en undersökning av unga. En läsare undrar om alla homosexuella killar gillar analsex eller om det är ngot de är rädda för. Min sambo föreslog att vi provar analsex för typ 8 r sen. Jag har funderat p ifall folk fr för sig att män är homosexuella ifall de gillar ngon form av analsex.

En som gillar att ge oralsex och inte rynkar näsan t att svälja sperma. Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i början men. Samma svar ger mig mina vänner, Verkar som det. Om en vän/väninna frgar er p tex en fest vad ni tycker om analsex.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.